OK

Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s používaním súborov cookie. Ďalšie informácie

0,00 €

FRÉZOVANIE KOMÍNOV

Frézovanie, vložkovanie a čistenie komínov

I.

Základné ustanovenie

1. Prevádzkovateľom osobných údajov podľa § 5 písm. o) zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov (ďalej len „Zákon“)je KOMÍNY s.r.o., IČO 51427940, so sídlom: Mokraďská 470, 026 01, Dolný Kubín (ďalej len: „prevádzkovateľ“).

2. Kontaktné údaje prevádzkovateľa sú

adresa: Mokraďská 470, 026 01, Dolný Kubín

email: info@kominy.sk

telefón: 0 907 779 779

3. Osobnými údajmi sa rozumejú všetky informácie o identifikovanej alebo identifikovateľnej fyzickej osobe; identifikovateľnou fyzickou osobou je fyzická osoba, ktorú možno priamo či nepriamo identifikovať, najmä odkazom na určitý identifikátor, napríklad meno, identifikačné číslo, lokalizačné údaje, sieťový identifikátor alebo odkazom na jeden či viac zvláštnych prvkov fyzickej, fyziologickej, genetickej, psychickej, ekonomickej, kultúrnej alebo spoločenskej identity tejto fyzickej osoby.

4. Prevádzkovateľ nevymenoval zodpovednú osobu pre ochranu osobných údajov.

II.

Zdroje a kategórie spracovávaných osobných údajov

1. Prevádzkovateľ spracováva osobné údaje, ktoré ste mu poskytol/la alebo osobné údaje, ktoré prevádzkovateľ získal na základe plnenia Vašej objednávky.

2. Prevádzkovateľ spracováva Vaše identifikačné a kontaktné údaje a údaje nutné pre plnenie zmluvy.

III.

Zákonný dôvod a účel spracovania osobných údajov

1. Zákonným dôvodom spracovania osobných údajov je

oprávnený záujem prevádzkovateľa na poskytovaní priameho marketingu (najmä pre zasielanie obchodných oznamov a newsletterov) podľa§ 13 ods. 1 písm. f) Zákona,

Váš súhlas so spracovaním pre účely poskytovania priameho marketingu (najmä pre zasielanie obchodných oznamov a newsletterov) podľa§ 13 ods. 1 písm. a) Zákona v prípade, že nedošlo k objednávke tovaru alebo služby.

2. Účelom spracovania osobných údajov je

vybavenie Vašej objednávky a výkon práv a povinností vyplývajúcich zozmluvného vzťahu medzi Vami a prevádzkovateľom; pri objednávke sú vyžadované osobné údaje, ktoré sú nutné pre úspešné vybavenie objednávky (meno a adresa, kontakt), poskytnutie osobných údajov je nutnou požiadavkou pre uzavretie a plnenie zmluvy, bez poskytnutia osobných údajov nie je možné zmluvu uzavrieť či ju zo strany prevádzkovateľa plniť,

zasielanie obchodných oznamov a výkon ďalších marketingových aktivít.

3. Zo strany prevádzkovateľa nedochádza k automatickému individuálnemu rozhodovaniu v zmysle§ 28 Zákona.

IV.

Doba uchovávania osobných údajov

1. Prevádzkovateľ uchováva osobné údaje

po dobu nevyhnutnú k výkonu práv a povinností vyplývajúcich zo zmluvného vzťahu medzi Vami a prevádzkovateľom a uplatňovanie nárokov z týchto zmluvných vzťahov (po dobu 15 rokov od ukončení zmluvného vzťahu).

po dobu, než je odvolaný súhlas so spracovaním osobných údajov pre účely marketingu, najdlhšie 5 rokov, ak sú osobné údaje spracovávané na základe súhlasu.

2. Po uplynutí doby uchovávania osobných údajov prevádzkovateľ osobné údaje vymaže.

V.

Príjemcovia osobných údajov (subdodávatelia prevádzkovateľa)

1. Príjemcovia osobných údajov sú osoby

Podieľajúce sa na dodávaní tovaru / služieb / realizácii platieb na základe zmluvy,

zaisťujúce služby prevádzkovania e-shopu a ďalšie služby v súvislosti s prevádzkovaním e-shopu,

zaisťujúce marketingové služby.

2. Prevádzkovateľ nemá v úmysle odovzdať osobné údaje do tretej krajiny (do krajiny mimo EU) alebo medzinárodnej organizácii.

VI.

Vaše práva

1. Za podmienok stanovených v Zákone máte

právo na prístup ku svojím osobným údajom podľa § 21 Zákona,

právo na opravu osobných údajov podľa § 22 Zákona, poprípade obmedzenie spracovania podľa § 24 Zákona,

právo na výmaz osobných údajov podľa § 23 Zákona,

právo vzniesť námietku proti spracovaniu podľa § 27 Zákona,

právo na prenositeľnosť údajov podľa § 26 Zákona,

právo odvolať súhlas so spracovaním písomne alebo elektronicky na adresu alebo email prevádzkovateľa uvedený v čl. III týchto podmienok.

2. Ďalej máte právo podať sťažnosť u Úradu pre ochranu osobných údajov v prípade, že sa domnievate, že bolo porušené Vaše právo na ochranu osobných údajov.                                             

VII.

Podmienky zabezpečení osobných údajov

1. Prevádzkovateľ prehlasuje, že prijal všetky vhodné technické a organizačné opatrenia k zabezpečeniu osobných údajov.

2. Prevádzkovateľ prijal technické opatrení k zabezpečeniu dátových úložísk a úložísk osobných údajov v listinnej podobe, najmä: zámky, heslá, šifrovanie, interné bezpečnostné smernice.

3. Prevádzkovateľ prehlasuje, že k osobným údajom majú prístup len ním poverené osoby.

VIII.

Záverečné ustanovenia

1. Odoslaním objednávky z internetového objednávkového formulára potvrdzujete, že ste oboznámený/ás podmienkami ochrany osobných údajov a že ich v celom rozsahu prijímate.

2. S týmito podmienkami súhlasíte zaškrtnutím súhlasu prostredníctvom internetového formulára. Zaškrtnutím súhlasu potvrdzujete, že ste oboznámený/oboznámená s podmienkami ochrany osobných údajov a že ich v celom rozsahu prijímate.

3. Prevádzkovateľ je oprávnený tieto podmienky zmeniť. Novú verziu podmienok ochrany osobných údajov zverejní na svojich internetových stránkach a zároveň Vám zašle novú verziu týchto podmienok na Vašu e-mailovú adresu, ktorú ste prevádzkovateľovi poskytol/la.

Tieto podmienky nadobúdajú účinnosť dňa 25.5.2018.

TOP produkty

160 / 1,0 mm systém pre vložkovanie komína nerez 1.4404

Nerezový systém pre vložkovanie komína triedy 1.4404 Priemer systému 160 mm, hrúbka 1,0 mm. Určené…

9 variant

160 / 1,0 mm systém pre vložkovanie komína nerez 1.4404
Cena:
od 341,00 € s DPH

Do košíka

160 / 1,0 mm systém pre vložkovanie komína nerez 1.4828

Nerezový systém pre vložkovanie komína triedy 1.4828 Priemer systému 160 mm. Systém najvyššej…

9 variant

160 / 1,0 mm systém pre vložkovanie komína nerez 1.4828
Cena:
od 436,60 € s DPH

Do košíka

160 / 0,8 mm systém pre vložkovanie komína nerez 1.4828

Nerezový systém pre vložkovanie komína triedy 1.4828 Priemer systému 160 mm. Systém najvyššej…

9 variant

160 / 0,8 mm systém pre vložkovanie komína nerez 1.4828
Cena:
od 393,50 € s DPH

Do košíka

Ukážka

 

Frézovaním odstránite decht z komína, zápach ale aj fľakatenie stien ktoré vzniká priesakom dechtu v murive.

Potrebujete poradiť ?

Chcete si objednať naše služby alebo len poradiť?
Zavolajte nám.

0917 796 029

kontaktný formulár

Výpis článkov

  • 09 Dec 2019

    Upozornenie na nekalé praktiky

    V tomto článku Vám priblížime nekalé praktiky stavebných firiem ale aj niektorých kominárov pri vystavovaní tzv. revíznej správy a vložkovaní komína.

  • 08 Aug 2019

    Vložkovanie komína z 0,6 mm systému

    Na čo je vhodná nerezová vložka hrúbky 0,6mm a pre čo je slabá na vyvložkovanie, keď všetci odporúčajú 0,8mm. Chceme si dať vyfrézovať komín na chate kde sa kúri tak 30 krát do roka. Je vložka o hrúbke 0,6mm postačujúca?

  • 07 Máj 2019

    Prečo praskajú keramické vložky?

    Praskanie u keramických vložiek v komíne je zapríčinené hlavne tým, že keramika nie je odolná na rýchly nárast teploty, tzv. teplotný šok.

  • 06 Mar 2019

    Dá sa komín frézovať aj v zime?

    Áno je to možné. Z praxe poznáme viac prípadov, ktoré sa rozhodli frézovať komín v zimnom období práve z uvedených dôvodov.

  • 05 Dec 2017

    Chcem vyfrézovať a predĺžiť komín

    Veľa zákazníkov sa na nás obracia s touto požiadavkou. Mám krátky komín na požadované parametre kotla. Má dĺžku 5m a mal by mať minimálne 7m. Aké sú možnosti?

  • 04 Aug 2017

    Na čo by ste nemali zabudnúť

    Každoročne sa vykurovacia sezóna dostaví tak rýchlo, že všetky technické problémy nechávame na poslednú chvíľu. Ak vykurujete kotlom na pevne palivo, alebo plynom práve pre Vás je určený tento článok.

archív

Vyfrézovaný komín